Sunday, May 24, 2015

Lookahead

Minggu ni tersangat penat kerana lemak2 telah bermahaI do.aja lela walau sedar sebelah hati sejak dari dulu lagi...

Terasa sedikit berat utk pindah ke rumah baru yg tak berapa baru tu..

Terasa sedikit excited bila brg2 dah hampir semua berjaya diangkut n dgn bantuan mover semestinya..lori pak etong and dua org bdk yg bkata boleh angkat brg naik tangga ke tingkat 3 (laa jiran wei.. dorg pon dok cni jgk)

Terasa tersangat excited tapi tak pasti bila minggu ni everyday bukak email je dpt email yg dah setahun lebih aku tak dapat..hmmmm

LOOKAHEAD!!

I miss my old days (phuii..poyo btol..phuii) with the rig, laut dan platform..or the people I work with and the people I deal with..cant explain more.

But am not sure how I am after 5 years with this profession

Appreciate the email and lets start look-ahead..if u get the feeling..hihihi ^^


No comments: