Friday, May 15, 2015

15.5.2015

Lepas solat Jumaat dlm jam 3pm...dapat brg mcm gambar di bawah..sebelum tuu......jeng jeng jeng

Hmm ada demo psl tabung haji dgn 1mdb..aku terus je g NZ bwh ofis dgn ofismate..plan asal nak pekena ayam meletop di PNB food court xkesampaian.

Anney bg saya nasi goreng ayam dgn sirap limau ais..ok..smp je trus mtk kuah campurr please...done (sebelum dan selepas perabihh jagung manis tp tawar depan masjid tabung haji masa otw nak mai NZ G tower td).

Jom la aiskrim..mamat tu nak memphis tp xde..belasah je wei..sambar je kapiti (vanila rapsberry dgn white choc) and mamat tu amik magnum clasic kot...sorg lg xlayan aiskrim sbb batuk dan jaga suara utk tarik minggu depan..huu

Terus masuk ofis..akhirnya..ok sugar crush!! Hihihi

#wrc02 slide done
#cmos submitted on last day
#mom meeting update xsempat kasi setel...t.b.cont...
#email follow up boley la for today
#surprising all almost ready

Ps: aku confius dan rasa mcm mustahil..wish us luck on Monday!!!! N ples njoy the weken..hahahahaha ^^

No comments: